Ярост на пътя: Скъпа катастрофа между Bugatti и BMW след засичане ВИДЕО

  • 30.07.2023 11:50 /
  • 11937 /
  • 1
Ярост на пътя: Скъпа катастрофа между Bugatti и BMW след засичане ВИДЕО

В китайската провинция Цзянсу хиперавтомобил Bugatti Veyron Grand Sport за 2 млн. долара и седан BMW 2 Gran Coupe са попаднали в странен инцидент. Двамата шофьори са се провокирали един друг и се е стигнало до сблъсък.

На кадрите от видеорегистратора се вижда как самоувереният шофьор на Bugatti Veyron се опитва да се движи пред също толкова решителния шофьор на BMW, който не иска да пропусне никого.

Наглият шофьор на Bugatti на няколко пъти засича шофьора на BMW, но среща ожесточена съпротива. Седанът се е движил в крайната дясна лента и не е дал предимство на хиперколата.

Шофьорът на БМВ-то се е опитвал да се приближи до колата отпред, за да не застане Bugatti между тях. В резултат на това се е стигнало до сблъсък между двата автомобила.

Шофьори изпадат в паника след като виждат на пътя тази гигантска кукла Барби ВИДЕО

Суперколата е получила малка повреда на каросерията. Може със сигурност да се предположи, че ремонтът ще бъде много скъп като се има предвид например, че комплект гуми струва $42 000, а годишното обслужване е $25 000. Цената за смяна на панелите на каросерията и боядисването трябва да е мното висока.

Какво точно е причинило това поведение на водачите не е известно.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Варна
    30.07.2023 12:58
    Не ма е бе за н ерезите във Варна си същите кавали