Японците отсякоха: Това са най-надеждните японски всъдеходи

  • 24.04.2023 8:46 /
  • 24886 /
  • 3
Японците отсякоха: Това са най-надеждните японски всъдеходи

Цените на автомобилите се покачват и в Япония, така че търсенето на местния пазар се очаква да се ориентира към компактни и достъпни кросоувъри за града. Кои са най-надеждните бюджетни кросоувъри от Япония, установи японският портал BestCarWeb, цитиран от Фактибг .

След задълбочено проучване, японците избират три модела, всеки от които получава оценки за комфорт, офроуд способности, удобство на пътниците отзад и още други по-незначителни фактори, за да се стигне но общата крайна оценка. На финалния етап оценките са сумирани, получавайки крайно класиране.

Toyota Corolla Cross

Така, Toyota Corolla Cross "печели" 44 точки. Този автомобил получава седем точки за комфорт и качество на шофиране, мощност и офроуд възможности и осем точки за комфорт на пътниците отзад и за „икономична ефективност“.

Subaru Crosstrek/XV

Subaru Crosstrek/XV изостана само с точка след Toyota-та, като постигна резултат от 43 точки. Тази кола получи шест точки за „комфорт на шофиране“, седем точки за „качество на шофиране“, мощност на двигателя и комфорт на задните пътници и осем точки за „икономична ефективност“ и офроуд възможности.

Lexus UX

Същите 43 точки получи и най-компактният кросоувър в линията на Lexus - Lexus UX. Комфортът на шофиране и мощността на двигателя са оценени с осем точки от десет. Още седем точки автомобилът получава за "качество на шофиране", офроуд потенциал и удобство на пътниците отзад, а икономичната ефективност му носи шест точки от 10 възможни.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • дидо
    24.04.2023 10:49
    а точки за здравина нула
  • kipoperm
    24.04.2023 22:31
    Отворено търсене на секс партньори във вашия град и по интереси, засега всичко е анонимно и безплатно. Наистина страхотно нещо, използвайте: https://urlis.net/club
  • Гунчо
    25.04.2023 6:28
    …..само Тойота ли произвежда такива коли в Япония….или пак скрита реклама?