Yamaha пуска впечатляващ футуристичен скутер ВИДЕО

  • 22.01.2022 12:50 /
  • 2289 /
  • 2
Yamaha пуска впечатляващ футуристичен скутер ВИДЕО

Новото превозно средство на две колела се нарича Yamaha EMF E-Scooter, създадено е в сътрудничество с тайванската компания Gogoro и трябва да се появи на пазара през март.

Премерният видеоклип на Yamaha EMF E-Scooter прилича на част от научнофантастичен филм, а освен това е пуснат и отделен уебсайт за него. Очевидно производителят възлага големи надежди на новия модел.

Една от ключовите характеристики на новия продукт са сменяемите батерии - основният продукт на Gogoro. Това не е първото сътрудничество между двете марки. Yamaha и Gogoro пуснаха на пазара скутера EC-05 през 2019 г., също с батерии Gogoro.

Сега е време за второто сътрудничество - за скутера EMF, който Yamaha Motor Taiwan току-що представи. Скутерът ще се предлага в няколко цвята и с множество технологии, които допълват футуристичния му вид.

Yamaha пуска новия си лек градски мотоциклет СНИМКИ

Някои от настройките на скутера ще могат да се извършват от смартфона на потребителя, с който скутерът поддържа пълна интеграция.

Yamaha посочва, че EMF ще се задвижва от двигател с мощност 7,6 кВт и максимален въртящ момент 26 Nm и ще може да ускорява от 0 до 50 км/ч за 3,5 секунди. Продажбите на новия модел ще започнат през март тази година. Цените все още не са обявени. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Роки
    22.01.2022 16:48
    Пълно дърво.
  • Бахти
    23.01.2022 2:31
    тъпотията ако два предни светодиода го правят футуристичен. Като гледам става само за един човек, което е адски тъпо.