Ядосан мъж с мотопед се опита да натроши с чук Bugatti Chiron ВИДЕО

  • 23.08.2022 9:05 /
  • 20959 /
  • 2
Ядосан мъж с мотопед се опита да натроши с чук Bugatti Chiron ВИДЕО

Bugatti Chiron е един от най-скъпите автомобили в света и собствениците на такива коли често ги държат в специални гаражи и се стремят да запазят максимално външния им вид в редките случаи, когато ги изкарват на улицата, пише Факти бг.

Не можем да потвърдим дали собственикът на конкретния екземпляр е такъв човек, но със сигурност можем да кажем, че ударът с чук по стъклото не е нещото заради което е изкарал колата си по британските улици.

Инцидентът, както вече стана ясно се развива в Лондон, а главни участници в него са Bugatti Chiron и водач на мотопед, който изглежда е недоволен от френския хиперкар.

Клипът е дълъг едва няколко секунди, но пък показва точния момент в който мотористът налага с чук френското возило пред погледите на останалите в трафика.

За щастие, шофьорът на Bugatti-то бързо се изстрелва напред, макар да отнася няколко удара.

В публикацията се срещат коментари за това, че вероятно шофьорът на Bugatti-то е препречил пътя на мотоциклетиста и затова е отнесъл няколко удара. Какво точно се е случило не можем да знаем, но със сигурност видеото има своята предистория.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • IavO
    23.08.2022 14:47
    Има предистория, да, крадци, на мотопеди, се опитват да счупят стъклото и да крадат нещо от шофьора/колата, но той бързо се измъкна..
  • WRB
    23.08.2022 21:11
    АКО СЪМ АЗ СЪС ТАЗИ КОЛА ВЕДНАГА СЛИЗАМ И ГО УБИВАМ НА МЯСТО.....ЩОМ ИМАМ ПАРИТЕ ДА СИ КУПЯ ТОВА БИЖУ ЩЕ ИМАМ ПАРИТЕ И ДА СЕ ОТКУПЯ ЗА ТОВА УБИЙСТВО НА ТОЗИ ДЕБИЛ РЕВНИВЕЦ.....