Хулиган с Maserati повреди известните "Испански стълби" в Рим ВИДЕО

  • 23.05.2022 8:54 /
  • 2959 /
  • 2
Хулиган с Maserati повреди известните "Испански стълби" в Рим ВИДЕО

Полицията на Италия арестува 37-годишен мъж, за това, че той е наел Maserati Levante и с него е минал през известните в цял свят Тринити дей Монти, известни още като "Испанските стълби".  

На кадрите от камери за наблюдение се вижда как Левантето се спуска по стъпалата рано сутринта. Съдейки по всичко, каскадата е била доста спонтанна, шофьорът дори не си е направил труда да скрие регистрационните табели на кросоувъра, благодарение на което местните власти са успели доста бързо да открият нарушителя. На злосторника е била спретната засада в компанията за наемане на автомобили в Милано. 

Той е бил арестуван, когато се е опитал да върне автомобила.  

Maserati-то е успяло да счупи 16-ото и 29-ото стъпало на стълбището. Те временно са ремонтирани, за да може хората да ползват стълбите, като предстои да се извърши пълноценен ремонт. Също така по рампата на стълбите са се появили пукнатини, одрасквания и изтъркано. За това, в какво състояние е било Maserati Levante,  когато хулиганът го е върнал, информация не се съобщава. Не са известни и мотивите на мъжа да се реши на странната каскада.  

"Испанските стълби" се простират от черквата Тринита-деи-Монти до площад Испания. Те са построени в периода 1723 - 1725 година. Те също са едно от най-популярните туристически забележителности в Италия. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • МИЛЕНИУМ
    23.05.2022 13:59
    алкохол дрога не прощават
  • PaulaFox
    23.05.2022 21:19
    Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на: https://ja.cat/id398062