Холивудска звезда смени Tesla с друг електромобил заради това решение на Мъск СНИМКИ

  • 01.12.2022 11:50 /
  • 10393 /
  • 6
Холивудска звезда смени Tesla с друг електромобил заради това решение на Мъск СНИМКИ

Американската киноактриса и певица Алиса Милано, известна с ролите си в сериалите „Кой е шефът тук?“, "Мелроуз Плейс", "Чародейките" и "Любовници", е "върнала" своя Tesla Model X заради политиката на Илон Мъск в Twitter.

Холивудската звезда решила да се откаже от автомобила, който използваше от 2016 г., след като Мъск отблокира няколко акаунта, блокирани заради реч на омразата.

"Върнах си своята Tesla. Купих Volkswagen. Не разбирам как рекламодателите могат да купуват място в Twitter. Публичната продажба на продукти на компанията, които се насърчават от омразата и превъзходството на бялата раса, не изглежда като печеливш бизнес модел", пише актрисата в мрежата.

Сега тя кара Volkswagen ID.4 и не съжалява за решението си. Напротив, Милано пише, че е доволна от новия си електромобил.

Преди това тя многократно е хвалила Tesla Model X и е благодарила на Мъск за страхотния автомобил, на което той е отговорял със същите благодарствени постове. Този път, обаче, той отговори на актрисата с туит от друг потребител, който написа, че Volkswagen е основан от Адолф Хитлер.

Уникално ВИДЕО: Вижте как 28-г. Илон Мъск си купува своята първа суперкола

Алиса Милано е дългогодишен почитател на екологичните автомобили. Преди Tesla тя е притежавала Nissan Leaf и Chevrolet Volt plug-in хибрид. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Наивник
    01.12.2022 13:06
    ама наистина ли голфа вече е с вграден голямчеренкур?
  • Ох на бати
    01.12.2022 13:11
    На тая ще и подам пищова на зарядното да си го вкарва във всички дупки ще я мандръсам денонощно
  • PERO
    01.12.2022 13:59
    NA MUSK MU E PREZ ONAQ RABOTA ZA TAQ KIFLA
  • МеТууу
    01.12.2022 20:05
    Още една курва, решила да се прави на светица. "Бялото господство"? Тая на какви хапчета е.
  • Голям праз
    02.12.2022 5:43
    Мъск си го премести в другия крачол!
  • Капитан Петко
    02.12.2022 11:49
    Само да напомня, че тази феминистка пачавра е активистка на движението МеТооо и върл поддръжник на Килъри Клинтън и Демократическата партия.Има ли нужда от повече за една пачавра започнала кариерата си с вдигнати крака, няма филм без да е разчекната на мастия?