Хиляди шофьори с трошки ликуват: Ето как изкарват луди пари от старите си коли

  • 24.08.2023 8:17 /
  • 2880 /
  • 0
Хиляди шофьори с трошки ликуват: Ето как изкарват луди пари от старите си коли

Процесът на бракуване на автомобил обикновено започва, когато собственикът реши да продаде автомобила на неговата стойност за скрап. Това може да се дължи на различни причини, като например цената на ремонта да е твърде висока, колата да е твърде стара или повредена или собственикът просто вече да не иска превозното средство.

Предайте колата за скрап само с едно телефонно обаждане

 

„Екометал инженеринг“ ЕООД разполага с модерен кол-център, където се обработват стотици обаждания всеки ден от цялата страна. Оценките на колите, които клиентите искат да върнат за скрап става изцяло онлайн, с обаждане по телефона или чрез чат приложението, което Ви подканя да ни пишете, когато отворите страниците от сайта ни www.ecometal.bg.

Цялата тази телефонна централа работи без почивен ден, включително събота и неделя с работно време от 8 сутринта до 20 вечерта. Няма почивен ден, извозваме коли дори в неделите през ден. Стремим са да осигурим максимален комфорт на нашите клиенти.

Когато позвъните и се свържете с нас, достатъчно е да предоставите данни за Вашия автомобил – марка, модел, година на производство, тип на двигател – дизел или бензин, тип на купето – седан, хечбек или комби, както и местонахождението на автомобила и веднага следа това ще получите цена, срещу която може да го бракувате.

Услугата включва безплатно извозване на колите от адрес,

с наш лекотоварен автомобил тип „Пътна помощ“ в удобно за клиентите време, съобразено с натовареното ежедневие в наши дни. Ние сме в състояние да дойдем сутрин в 8:30 или вечерта в 19:30, в зависимост от това, кога ще Ви се отвори свободно време на Вас.

За всеки автомобил, който извозваме от адрес на клиента, издаваме на място удостоверение за дерегистрация, което по-късно трябва да бъде представено в КАТ с номерата на автомобила, за да бъде снет от отчет и вече да не се води в Общината, с което спират вече да текат всички данъци и всякакви такси за него.

Плащане веднага!

На място, докато попълваме документите при репатрирането на автомобила, заплащаме в брой или по сметка, уговорената сума, като компанията ни е доказала във времето, че успява да дава най-високите цени за автомобили за скрап.

Необходимите документи за връщането на кола за скрап са наличност на един от двата талона и лична карта на лицето, което предава автомобила. Няма нужда от нотариуси, изповядване на сделки и всякакви такива други скрити разходи, с каквито се сблъсквате на други места. Предаването на автомобил за скрап в „Екометал инженеринг“ ЕООД не Ви струва нито стотинка, напротив – срещу стария си и ненужен автомобил получавате добра сума, за да подпомогнете бюджета си при покупка на следващото моторно превозно средство.

Ако имате стара кола, която вече не използвате

 и искате да се отървете от нея, тогава трябва да обмислите продажбата й за скрап. Продаването на колата ви за скрап е чудесен начин да се отървете от нежелана кола, както и да спечелите допълнителни пари.

Ние се стремим предлагаме най-добрите цени за стари коли. Ще вземем автомобила Ви на всякаква възраст, марка и модел, така че няма значение дали колата ви вече не е в движение или е престояла в гаража от години.

Ние правим процеса на продажба на вашия автомобил за скрап лесен и безпроблемен. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с Екометал сега!

КОМЕНТИРАЙ