Взривиха Lamborghini Huracan, ето какво се е случило ВИДЕО

  • 27.02.2022 11:50 /
  • 24944 /
  • 1
Взривиха Lamborghini Huracan, ето какво се е случило ВИДЕО

Бумът на криптовалутите продължава и много творци прехвърлят произведенията си във виртуални носители.

 Някои дигитални художници предприемат нетрадиционни стъпки, за да привлекат вниманието към новата тенденция. Един от тях е потребителят в мрежата Shl0ms, който е решил да се противопостави на политиката за бързо забогатяване с криптовалути. Той е организирал акция, при която унищожава Lamborghini Huracan с експлозиви.

"Дигиталният" творец е придобил заедно с екипа Lamborghini Huracan на стойност 250 000 долара. Суперавтомобилът е закаран в пустинята и след това взривен.

По време на подготовката е присъствал инженер, който е поставил експлозивите по такъв начин, че автомобилът да се разпадне на точно 999 парчета. Действието протича по план и Huracan се превръща в купчина желязо, което по-късно е заснето и трансформирано в NFT дигитални произведения.

Шофьор потопи в езеро Lamborghini за 300 000 евро СНИМКИ

Авторът на идеята подарява първите 111 творби на своя екип. Останалите 888 части от суперавтомобила могат да бъдат закупени дигитално от всеки в рамките на аукцион. Началната цена на частта ще бъде 23 долара.

Според художника, той ще похарчи по-голямата част от приходите за организация с нестопанска цел, която подкрепя "етично мислещи членове на човечеството". /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Дани
    01.03.2022 19:45
    Да това да взривиш автомобил е много етично и морално! Това определено говори за моралността на извършителите.