Всичко заради лайкове: Идиотско шоу на зебра (ВИДЕО)

  • 19.09.2018 15:34 /
  • 459 /
  • 1
Всичко заради лайкове: Идиотско шоу на зебра (ВИДЕО)

В социалните мрежи се върти странен видеоклип: светва зелено на светофара и младеж изскача на зебра, поставя стол и седи на него, докато зеленото не загасне. Формално, той на никого не пречи, освен на пешеходците.

Но идиотизмът на самото начинание и желанието да се "изтъпанчиш" в името на лайковете предизвика огромна вълна от неодобрение от страна на потребителите 

Какво е това - поредното просташко увлечение на младежта? Потребител пише, че самият той наскоро за малко не блъснал такъв "артист", който стоял по средата на пътя с разперени нагоре и настрани ръце. Възможно е някои да са готови да разглеждат "седящия" на зебрата само като интересен шут, все пак колите и без това не мърдат на червено, затова той може и като червей да си пълзи по асфалта.  Но смущаващото в тази ситуация е това, дори е страшно човек да си представи, какво тези "шутове" може да измислят след това, за да бъдат забелязани и да ги лайкват в социалните мрежи.  

Според правилата, излизайки на пътното платно пешеходците не трябва да се задържат на едно място или да се спират, ако това не е свързано с гарантирането безопасността на движението. 

Въпросната простотия е заснета в руския град Красноярск.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • дядо Каракоч
    20.09.2018 10:30
    Правят всичко това,защото добре знаят,че"наш,та полиция ни пази."