Впечатляващо: Вижте специално тунингованото Audi на Александър Усик ВИДЕО

  • 06.10.2023 11:50 /
  • 21934 /
  • 4
Впечатляващо: Вижте специално тунингованото Audi на Александър Усик ВИДЕО

Украински специалисти са направили качествен тунинг на Audi RS Q8. Спортният кросоувър принадлежи на световния шампион по бокс Александър Усик, информират украинските издания.

Тунингът на Audi RS Q8 е дело на ателието ALANTON Performance. Първоначално модификацията на колата на Усик е планирана за миналата година в Харков, но руска ракета Искандер е унищожила работилницата. Направена е пауза в проекта и цялата работа е преместена в Киев.

Тунинг проектът се нарича The CAT Project, понеже псевдонимът на Александър Усик е Cat. Цялото внимание е обърнато на интериора на колата и при работата по него са взети предвид всички желания на боксьора.

Салонът е с повече въглеродни влакна, кожа и алкантара с ярки зелени акценти. Добавено е и подсветка на прагове и панели.

Облегалките за глава на предните седалки са украсени с лога с буквите А и Ώ. Това очевидно е препратка към цитата от Новия завет: „Аз съм Алфата и Омегата, началото и краят.“ На задната част на седалките има изображения на котарак.

Показаха новия Skoda Kodiaq, ето как изглежда и какво е оборудването СНИМКИ

Александър Усик си купи автомобила Audi RS Q8 през 2021 г. Това не е първият път, когато той променя кросоувъра - преди време колата получи 23-инчови джанти.

Паркингите ще бъдат сериозно променени заради електромобилите, ето какви са причините

Audi RS Q8 е заредена версия на модела с 4.0-литров туин-турбо V8 двигател с мощност 600 к.с. Автомобилът може да ускори до 100 км/ч за 3,8 секунди и да достигне 305 км/ч. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Гроги
    06.10.2023 13:40
    Дали ще го кара дрогиран, както бе на мача срещу Джошуа?!
  • До Гроги
    06.10.2023 17:36
    Навалят те мухите, време е да се напръскаш с МУХОЗОЛ !
  • Шибек
    06.10.2023 21:19
    Бре и в Киев ли има люлински цигани.
  • koksoo
    07.10.2023 19:45
    Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------ https://mub.me/medik