Впечатляващо: Ето как се движи и звучи най-бързата Skoda ВИДЕО

  • 03.03.2024 12:50 /
  • 7754 /
  • 0
Впечатляващо: Ето как се движи и звучи най-бързата Skoda ВИДЕО

В Нидерландия е направен впечатляващ тунинг на Skoda Superb. Семейният модел е превърнат в истински суперавтомобил. За автомобила се разказва във видео в Youtube канала на AutoTopNL.

Комбито Skoda Superb е получило 2,5-литров петцилиндров турбо двигател от Audi RS3. След излизането от завода той развива 400 к.с. с., но след модификация мощността му е увеличена до 720 к.с., а максималният въртящ момент е 830 Nm.

Автомобилът Skoda Superb е тестван на немски аутобан. Комбито успява да ускори до 100 км/ч за 3,3 секунди, а до 200 км/ч за 9,38 секунди. Такава динамика позволява на колата да се конкурира със суперколи.

Вижте как изглежда най-скъпият автомобил в света и кои са особеностите му СНИМКИ

Колата изминава четвърт миля (402 м) от място за 10,77 секунди. Освен това Superb лесно достига скорост от над 300 км/ч. А спортният ауспух прави звука на двигателя по-силен.

Тунингът на Skoda Superb не е променил много дизайна на колата. Комбито е получило нова радиаторна решетка, бодикит и увеличен спойлер. Освен това автомобилът е занижен и оборудван със златисти лети джанти.

Комбито Skoda Superb има по-големи спирачки и подобрено окачване. Но интериорът му изобщо не е променен.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ