Volkswagen показа ВИДЕО с мистериозен модел, който се движи по лед и сняг

  • 22.02.2023 9:27 /
  • 9115 /
  • 0
Volkswagen показа ВИДЕО с мистериозен модел, който се движи по лед и сняг

Volkswagen публикува видео с нова мистериозна кола. Засега това е само тийзър, който не дава много информация за предстоящия нов продукт.

Освен това Volkswagen не назовава времето на премиерата, ограничавайки се само до съобщението за скорошно идване - „скоро“.

Зрителите са помолени да включат звука, за да чуят шума, с който минава колата по заледен път. На кадрите се виждат прикрити само колелата и долната част на купето.

Съдейки по клиренса на модела, както и по сюжета на видеото, Volkswagen се готви да дебютира нов кросоувър с потенциал отвъд асфалта. Една от опциите е обновеният Touareg, който шпионите вече заснеха по време на тестове в сняг.

На снимките , публикувани през януари от Motor1, моделът е почти лишен от камуфлаж, но колата от тийзъра сякаш е получила различна оптика.

Същото важи и за обновения Tiguan, също "уловен" от шпиони в снега. Най-накрая електрическият кросоувър на Volkswagen, който премина на тестове миналата пролет, може да бъде подготвен за премиера

Последният вариант съвпада с плана на Volkswagen да ускори електрификацията на своята гама. Според него пълният отказ от двигатели с вътрешно горене в Европа е планиран за 2033 г. вместо предварително обявената 2035 г.

През 2026 г. концернът планира да пусне 10 нови модела, включително бюджетни електрически автомобили на стойност 25 000 евро.

Миналата седмица Volkswagen представи актуализирания кросоувър Atlas , известен в Русия като Teramont. Както стандартният офроуд автомобил, така и версията Cross Sport са претърпели редизайн на предницата, заимствали са интериора от китайския Teramont и са придобили двулитров турбо четирицилиндров двигател.

Продажбите ще започнат през третото тримесечие на 2023 г. Новостта има шанс да достигне до Руската федерация само чрез паралелен внос, тъй като Volkswagen спря доставките и производството у нас.

КОМЕНТИРАЙ