Volkswagen показа официални СНИМКИ на новияTouareg, ясни са и характеристиките

  • 23.02.2023 10:50 /
  • 11736 /
  • 1
Volkswagen показа официални СНИМКИ на новияTouareg, ясни са и характеристиките

Публикувани са първите официални снимки на новия Volkswagen Touareg. Кросоувърът ще претърпи фейслифт и ще бъде представен през май, а продажбите му ще стартират през лятото или есента, съобщава сайтът на Volkswagen.

Новият Volkswagen Touareg беше показан на тестове в Арктика, като колата е облепена с камуфлажно фолио. Въпреки това промените в дизайна все пак могат да се видят.

Очакваният кросоувър Volkswagen Touareg се разпознава по изменената радиаторна решетка с диодна подсветка и нови матрични фарове. Освен това вниманието привличат променените светлини, светещото отзад лого и по-масивната предна броня с увеличен въздухоуловител.

Експерти обявиха кои са автомобилите, чиито километраж се превърта най-често

Но салонът на Volkswagen Touareg е показан изцяло, защото всъщност остава същият. Промените се свеждат до нови опции за тапицерия, подобрена навигация и система за гласово управление. Освен това Apple CarPlay и Android Auto ще станат безжични.

Двигателите на Volkswagen Touareg от 2024 г. също не са се променили - всички те остават 3,0-литрови. Бензиновата "турбошестица" развива 340 к.с., а турбодизелите - 231 и 286 литра. Могат да бъдат избрани и хибриди с 381 и 462 к.с.

Бpyтaлнa мoщ: Ето кое е тайното оръжие на Tesla, намаляващо разходите ВИДЕО

Разработчиците са преконфигурирали окачването на автомобила - както стандартно стоманеното, така и опционално пневматично. Опциите включват активни стабилизатори и управляеми задни колела.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • мери
    23.02.2023 17:57
    Абе...голф.Мааалко по голям.