Вълнуващо: Volkswagen показа как ще изглежда пътуването с кола в бъдещето ИЗОБРАЖЕНИЯ

  • 24.09.2022 11:50 /
  • 5745 /
  • 1
Вълнуващо: Volkswagen показа как ще изглежда пътуването с кола в бъдещето ИЗОБРАЖЕНИЯ

Volkswagen Group разкри първите изображения и подробности за изцяло нова своя развойна разработка, наречена GEN.TRAVEL, с помощта на която от групата отправят поглед в бъдещето на мобилността.

Студийната разработка Volkswagen GEN.TRAVEL, която ще бъде представена официално по време на Chantilly Arts & Elegance близо до Париж на 24 септември, е определена от компанията като IEV (Innovation Experience Vehicle) с идеята за автомобилната мобилност от следващото десетилетие, използва изцяло електрическа система за задвижване и разполага със система за автономно управление от Ниво 5, което не изисква каквато и да било намеса от страна на човек за реализирането на пътуването, пише auto-press.

Интериорът на футуристично изглеждащата разработа е модулен, като във вътрешността, според изискванията, могат да бъдат формирани различни по предназначения условия- такова за работа, за семеен транспорт, за развлечение и дори за кратка (или не чак толкова) дрямка.

Представиха Pagani Utopia - новата хиперкола, струваща 2 милиона евро СНИМКИ



"GEN.TRAVEL ни дава възможност да надзърнем към пътуването на бъдещето", споделят от Volkswagen Group Design.

"Тя ни Показва ни как ще изглежда автономното управление в бъдеще. GEN.TRAVEL въплъщава визионерския дизайн на бъдещето за мобилността на утрешния ден. Ефективното формиране характеризира изключително отличителния дизайн.

Проучване установи кои автомобили удовлетворяват най-много клиентите

- Така в ерата на техническо съвършенство и практически неограничени възможности „формата следва функцията“ се превръща в „формата следва свободата“. Автомобилът ще бъде не само по-добър, но и по-вълнуващ от всякога".

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • мнение
    24.09.2022 14:27
    Догодина вече ще е демоде!