Влади Въргала се блъснал в полицаи, баща му бил в болница ВИДЕО

  • 31.03.2021 11:27 /
  • 4258 /
  • 2
Влади Въргала се блъснал в полицаи, баща му бил в болница ВИДЕО

Докторите ми забраниха да нося ланци. Направих много сериозна дискова хения. Това призна Влади Въргала, коментирайки новия си имидж на почтен гражданин, в който кожените якета и дебелите златни синджири вече не присъстват. 

В момента въргала кара кола Ауди А4 автоматик. Почти нова, на 18 години от Швейцария. Първо си мислил да ѝ сложи чип, но после преценил, че газовата уредба си заслужава повече. 

"Преди ме интересуваше колко бързо набира колата, а сега ме интересува колко бързо спира", добавя Влади. Навремето мечтата на артиста била кола тип лимузина, но не стреч, в която да вози удобно цялото си семейство. Затова той е притежавал Ситроен ХМ. С този Ситроен и два килограма и половина злато, заложил ги, и започнал да прави предаването "Пирон".

Влади признава, че около 4-5 години е карал без книжка, защото по онова време тя била "по-скоро пожелателна". Иначе три пъти се е явявал на листовки преди да вземе книжка, защото нямал време да учи. 

Въргала разказа и една страшна случка с първата кола, която подкарал. В началотон а 90-те години баща му влязъл в болница и трябвало да му се прелива глюкоза.

Тогава Влади взел корекомската Лада Седмица на баща си, който по принцип не му я давал, за да превози глюкозата, с която се сдобил и така за малко да направи много зловеща катастрофа. "Беше късмет, че полицаите, които щях да блъсна - единия познаваше сестра ми и се измъкнах", спомня си той. 

Друга случка с тази Лада е имал Влади и по време на снимането на култовия филм "Сеознът на канарчетата". Във филма той играе шофьора на тира, който убива главния герой. Сцената се снимала на гара Елин Пелин.

До там той отишъл с въпросната Лада, но не знаел, че когато колата седи запалена на място, тя пак гори бензин, затова я оставил така цяла нош. И така на сутринта, тръгвайки си, той установил, че горивото било свършило. 

Първата лична кола на Въргала било полско фиатче италианско изпълнение Банбино. Колата била много луксозна, защото в нея имало барче. С нея също имал инцидент. Решил да я побва колко вдига в софийския квартал "Младост". Било обаче зима и на един завой колата поднесла, обираки калниците на две коли. 

След това Влади си спомня за първия си джип - Паджеро. Бил му любима кола, но веднъж ходил на лов, по време на който компанията ударила един голям глиган. Понеже Влади иал рожден ден, решили да разфасоват глигана и да го изядат.

Хората, които нарязали прасето обаче, го оставили на найлони в задната част на джипа, така кръвта от животното се просмукала в каросерията и развалила колата. 

Въргала призна, че харесва и мотори. По думите му, именно мислите за моторите са го прекарали през някои много тежки житейски моменти. 

За да научите повече за автоисториите на Влади Въргала, гледайте видеото по-долу. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • баба айше
    31.03.2021 16:30
    циганска работа бабо......!!!
  • Motorol
    31.03.2021 21:22
    nema pari batko