Вижте удивителното окачване на тази електрическа кола ВИДЕО

  • 11.01.2024 10:50 /
  • 2689 /
  • 1
Вижте удивителното окачване на тази електрическа кола ВИДЕО

В края на миналата година, производителят на високотехнологични електрически автомобили NIO показа новото си флагманско пазарно предложение ET9 и обеща наистина обещаваща алтернатива на актуалните най-луксозните премиум модели.

Един от основните акценти при NIO ET9 е неговото активно окачване с електронно управление SkyRide, работата на което бе онагледена от марката с помощта на две нови видеа, разпространени от фирмата, пише "Ауто прес".

За SkyRide, от NIO анонсират, че ще предложи на бъдещите си потребители бордово изживяване като по време на полет в частен самолет, а доказателството за това- под формата на кула, направена от чаши за шампанско, и чаши с вода, виждаме в кратките филмчета.

Собственичка се възмути от качеството на автомобила си ВИДЕО

По отношение на задвижващата система на ET9, от NIO обявиха, че тя е разработена на архитектура 900V, възможно е зареждане с капацитет от 600 kWh при пикови 765 A. При наличие на подходяща зарядна инфраструктура, батерията може да бъде презаредена за нови 255 километра пробег само след 5 минути зареждане.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • супер
    12.01.2024 11:04
    проектирано за 99% от БГ пътищата. Могат да лепят и стикер "Тествано на АМ Хемус"