Вижте три удивителни арт обекта, създадени от Porsche СНИМКИ

  • 15.07.2023 12:50 /
  • 1508 /
  • 0
Вижте три удивителни арт обекта, създадени от Porsche СНИМКИ

Като част от театралния фестивал Aranya, който се е провел в Северен Китай, компанията Porsche е представила три арт обекта.

Всеки от тях прави отправка към реален модел на марката, но в два случая са използвани истински автомобили за инсталациите.

Най-общо арт проектът на Porsche се нарича The Art of Dreams и демонстрира как мечтите, свързани с марката, могат да се интерпретират по различни начини.

Инсталацията Dream Bold е изображение на класическия състезателен Porsche 911 (934), изработен от метални тръби и оборудвано с осветление. Създателят на скулптурата Бенедикт Радклиф твърди, че неговото визуално напрежение трябва да стимулира резонанса на мечтата у зрителя.

Впечатляващо: Ето как Porsche доставя коли на клиентите ВИДЕО

Porsche Taycan е герой на два предмета на изкуството наведнъж. Първият, наречен Dream in Motion, е визуализация на електрическа кола, която се свижи през пясъка, където облаци прах зад нея са изобразени с помощта на ярки конструкции.

Вторият е Taycan, затворен в огромна стъклена бутилка и увит в свитък. Свитъкът изобразява копие на един от чертежите на Porsche 356 направен от Фердинанд Порше, а арт обектът като цяло е наречен модерна интерпретация на мечтите за спортни автомобили на основателя на марката./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ