Вижте този Mercedes-Benz S-Class, едва ли сте срещали подобно нещо СНИМКИ

  • 07.08.2022 12:50 /
  • 3073 /
  • 0
Вижте този Mercedes-Benz S-Class, едва ли сте срещали подобно нещо СНИМКИ

В сайта за онлайн продажби Bring a Trailer се появи обява за уникална лимузина. боядисана в ярки електрически цветове. Под алуминиевия спойлер в задната част се крие реактивен двигател.

Автомобилът е построен е в средата на 90-те години на миналия век на базата на разтеглен Mercedes-Benz S-Class (W126), който е допълнен с турбореактивен двигател Westinghouse J34 от 1953 г., взет от изтребителя Douglas A-4 Skyhawk.

Оборудването включва пожарогасителна система, два парашута, авариен люк на покрива и дискови спирачки на четирите колела.

Салонът е оборудван с предпазна клетка и единствено място за водача с предпазни колани. Има бързо свалящ се волан и аскетично арматурно табло с уреди за измерване на температурата на отработените газове, налягането на маслото и скоростта на двигателя.

Няма трансмисия или диференциал, така че лимузината не може да бъде наета за абитуриентски бал или сватба. Той има една задача - да се движи бързо.

Продава се "Адският огън на Апокалипсиса": Пикап с три оси и V8 СНИМКИ

Лимузината се предлага и с 13-метрово ремарке с три оси, климатик, генератор Honda и горно осветление. Около момента на публикуване на статията офертите са нараснали до 3000 долара, но все още има време за наддаване.

Единственият нюанс е, че лимузината се намира на Хавайските острови и е възможно да възникнат усложнения при доставката.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ