Вижте първия електромобил на Xiaomi, разсекретиха напълно интериора СНИМКИ

  • 26.11.2023 11:50 /
  • 4950 /
  • 1
Вижте първия електромобил на Xiaomi, разсекретиха напълно интериора СНИМКИ

Първият електрически автомобил на Xiaomi беше заснет на пътя. Тестовият прототип на модела SU7 отново беше забелязан в Китай, но този път камерата е уловила най-скъпата версия на модела - за това говорят лидарът на покрива, активният спойлер и външен Face ID сензор на средната стойка.

Както съобщава CarNewsChina, тази модификация ще се нарича същата като топ смартфоните - Max. На последните снимки може да се разгледа отлично интериора: волан с логото на Xiaomi и вертикален таблет на предния панел.

Фотографията с волана показва още един Face ID сензор, с помощта на който системата ще разпознава водача и ще възпроизвежда настройките на огледалото и позицията на седалката. Но това, което не е попаднало на снимките е прожекционният дисплей, който е обявен за електрическата кола.

Най-скъпият Xiaomi SU7 ще има двумоторна система с мощност от 673 конски сили и задвижване на четирите колела, като ще е по-бърз от останалите – максималната скорост ще е 265 километра в час.

Батерията на този електрически автомобил ще бъде литиево-никел-манган-кобалтова от фирмата CATL. Капацитетът и пробегът след зареждане са все още неизвестни, въпреки че по-рано вътрешни хора говориха за 101-киловата батерия и 800 километра с едно зареждане.

Показаха Москвич 8, който ще стане най-големият руски кросоувър СНИМКИ

По-евтините версии получават система с един двигател със заден мотор с 300 конски сили и литиево-желязо-фосфатна батерия BYD. Тази версия на електрическа кола ще ускорява само до 210 километра в час.

Представиха компактен градски електромобил само за $6600 ВИДЕО

Производството на Xiaomi SU7 ще започне през декември 2023 г., а продажбите ще стартират през февруари 2024 г. Заводът BAIC в Пекин вече е сглобил няколко десетки тестови екземпляра. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • born
    26.11.2023 17:39
    И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате. Прочетете го сами:------ https://mub.me/medik