Вижте новото семейно комби Volkswagen ID.7 без никакъв камуфлаж СНИМКИ

  • 27.08.2023 12:50 /
  • 22867 /
  • 1
Вижте новото семейно комби Volkswagen ID.7 без никакъв камуфлаж СНИМКИ

Линията на Volkswagen ID.7 скоро ще бъде разширена - към седана ще се присъедини семейно комби. Електрическата кола ще бъде представена през септември на автомобилното изложение IAA в Мюнхен, но преди това е забелязана в Германия по време на финалните тестове, съобщава Carscoops.

Новият Volkswagen ID.7 комби не е покрит с камуфлаж, така че е възможно да се види външният вид на автомобила. Подобно на седана, той се отличава с обтекаем дизайн с плавни линии на каросерията. Задното му стъкло е леко наклонено и покрито със спойлер отгоре.

Предната част на комбито и дизайнът на салона му са същите като на седана Volkswagen ID.7. Разбира се, версията с пет врати ще е по-просторна, а багажникът й ще е по-голям. Моделът ще се превърне в електрическа алтернатива на новия Volkswagen Passat B9.

Очаква се електрическият автомобил Volkswagen ID.7 да дебютира в две версии със задно задвижване. Базовата версия ще получи двигател с мощност 204 конски сили и батерия с мощност 82 кВт∙ч и ще може да изминава около 600 км без презареждане.

Има ли по-дълбок замисъл предната решетка на колите BMW или е плод на неконтролируеми дизайнери

По-скъпата версия ще бъде оборудвана с двигател с мощност 286 конски сили и батерия с капацитет 91 кВт∙ч - нейният запас от пробег ще достигне 700 км. Все още не е известно дали комбито Volkswagen ID.7 ще получи най-високата версия на задвижването на всички колела с мощност 400 к.с.

Показаха новата суперкола Mercedes-AMG GT, станала е още по-бърза ВИДЕО

Комбито ще се произвежда в Емден, където наскоро започна да се сглобява седанът Volkswagen ID.7. Началната цена на електрическия автомобил ще бъде под 60 000 евро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • 60к евро
    29.08.2023 8:07
    Ивааааа го