Вижте нощния живот на Токио през очите на Шумахер ВИДЕО

  • 07.11.2023 9:34 /
  • 4262 /
  • 3
Вижте нощния живот на Токио през очите на Шумахер ВИДЕО

Шумахер показа нощния живот на Токио. Синът на известния шампион във Формула 1 Михаел Шумахер стана резервен пилот и тестов пилот за Mercedes-AMG през 2023 г., което позволи на младия германец да получи достъп до ексклузивни възможности и редки автомобили.

Например, по време на дните на Гран при на Япония, Мик Шумахер не само седна зад волана на много рядък Mercedes-Benz 190E, но и се запозна с нощния живот на Токио и най-интересните представители на японската автомобилна култура.

На младия пилот е поверена хомологационна версия на Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II от 1990 г. от "златната ера на DTM състезанията", която е произведена в лимитирана серия от 500 копия.

Германецът бе придружен по време на пътешествието си из емблематичните места на Токио и околностите му от професионалния дрифтаджия Багси.

Един от най-интересните моменти за всички тунинг фенове беше посещението на Мик Шумахер в прочутото ателие Top Secret и запознанството на шофьора с основателя на компанията и икона на японската тунинг индустрия, Казухико "Смоуки" Нагата.

В резултат на тази необичайна екскурзия в Токио състезателният екип на Mercedes-AMG е подготвил видео, което позволява на всички да се порадват на автомобилния живот в Токио и да гледат приключенията на германския спортист.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Valentines
    08.11.2023 19:21
    Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:----- https://mub.me/medik
  • Нагата
    10.11.2023 3:14
    Там не се ходи по тоя селски начин да се гъзарее, има други места наоколо, и са били са други Времената, гъзарията не е била 190-тка, имало е и има и други коли, е може и да е била 190 едно време, ама не по тоя селинджърски начин, Шуми младши яко цървулее, меко казано, да не кажа галошее
  • Местните
    10.11.2023 3:19
    Местните го смятат за дебил, най малкото, сега ако иска да прави както едно време са правили, тр да занесе ламбо или вет, пък има и местни играчи, къде тоя льольо не мое да им пръдне на малкия пръст