Вижте как ще изглежда очакваният нов Volkswagen Tiguan СНИМКИ

  • 16.06.2023 9:50 /
  • 17013 /
  • 0
Вижте как ще изглежда очакваният нов Volkswagen Tiguan  СНИМКИ

Публикувани са първите официални снимки на третото поколение Volkswagen Tiguan. Компактният кросоувър ще бъде представен преди края на тази година, а продажбите му ще стартират през първото тримесечие на 2024 г., съобщава официалният сайт на Volkswagen.

Новият Volkswagen Tiguan беше показан във фирмения пикселизиран камуфлаж, но дизайнът му може да се разгледа. Външният вид е станал по-елегантен и е изпълнен в духа на Volkswagen ID.4.

В същото време предната част с продълговати матрични фарове и широка радиаторна решетка е проектирана в стила на VW Golf 8.

Кросоувърът Volkswagen Tiguan е изграден както преди на платформата MQB, но е станал малко по-голям, въпреки че междуосието е останало непроменено.

Размерите на очаквания нов  Volkswagen Tiguan са следните: дължина - 4551 мм, широчина - 1939 мм, височина - 1640 мм, междуосие - 2681 мм.

Вижте как изглежда очакваният нов Volkswagen Golf 8 без камуфлаж СНИМКИ

Салонът на Volkswagen Tiguan 2024 не е показан, но е известно, че кросоувърът е получил виртуален приборен панел и голям сензорен екран до 15 инча. Обемът на багажника ще се увеличи до 648 литра. Списъкът с опции ще бъде допълнен с проекция на предното стъкло, вентилация и масаж на седалките.

Honda показа новия си най-бюджетен кросоувър, има и богато оборудване СНИМКИ

Новият Volkswagen Tiguan ще запази 1.5-литровите и 2.0-литровите бензинови турбо двигатели, както и 2.0-литровите турбодизели. Линията ще бъде попълнена с хибриди с мощност 204-272 к.с., способни да изминат до 120 км в електрически режим.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ