Вижте как ще изглежда новият очакван Volkswagen Golf СНИМКИ

  • 21.01.2024 10:50 /
  • 7826 /
  • 0
Вижте как ще изглежда новият очакван Volkswagen Golf СНИМКИ

Публикувани са фотографии на новия Volkswagen Golf. Обновеният модел C-Class ще бъде представен на 24 януари, но дизайнът му вече няма да бъде тайна, съобщава Car Expert.

Снимките включват почти цялата линия на Volkswagen Golf 2024, включително хечбек и комби, както и заредени версии на GTI и GTE. Дизайнът не е променен много - променени са радиаторната решетка, броните, фаровете.

Интериорът на Volkswagen Golf 2024 вече бе показан на официални снимки. Автомобилът получава нова мултимедийна система с 12,9-инчов сензорен екран и вграден ChatGPT „асистент“. Сменени са и превключвателите на климатроника.

Също така стана известно, че хибридът Volkswagen Golf GTE ще има нов двигател с 272 конски сили с 1,5-литров турбочетворка и пробег на електричество от 80 км.

Ето кои коли от миналата година най-много разочароваха специалистите СНИМКИ

В гамата ще останат бензиновите турбо двигатели от 1.0, 1.5 и 2.0 литра, както и двулитровите турбодизели. Някои двигатели ще станат по-мощни. Това ще е последният VW Golf с двигател с вътрешно горене, защото през 2027 или 2028 г. хечбекът ще стане електрически автомобил.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ