Вижте как ще изглежда новият очакван и променен Peugeot 3008 СНИМКИ

  • 16.07.2023 11:50 /
  • 5922 /
  • 1
Вижте как ще изглежда новият очакван и променен Peugeot 3008 СНИМКИ

Публикувани са първите официални снимки на третото поколение Peugeot 3008. Кросоувърът ще дебютира през септември, а преди премиерата френският автомобилен производител постепенно ще разкрива подробности за модела, съобщава се на официалния сайт на концерна Stellantis.

Новият Peugeot 3008 е показан в различни варианти с камуфлажни шарки, създадени от улични художници. Ясно и видимо е обаче, че автомобилът се е променил кардинално и се е превърнал в купе-кросоувър. Колата има наклонен аркообразен покрив и висока линия на прозорците.

Очакваният Peugeot 3008 дебютира със салон с нова версия на интериора i-Cockpit - с компактен сплескан волан и високо поставен извит дисплей. Също така вниманието привлича сензорният панел.

Заснеха новия Dacia Duster преди представянето, има интересни детайли СНИМКИ

На снимките е попаднал електрическия автомобил Peugeot e-3008, но се очакват и хибридни версии на модела. Кросоувърът ще се предлага с предно и задвижване на всички колела.

Експерти разясниха кои електромобилите са с най-дълъг пробег след зареждане от всяка марка

Новият Peugeot e-3008 е изграден на платформата STLA Medium, която позволява създаването на електромобили с пробег от 500-700 км след зареждане. Освен това тя поддържа бързо зареждане: батерията може да бъде заредена до 80% за 27 минути.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Батка
    16.07.2023 13:40
    Съвременните автомобили стават все по-грозни.