Вижте как превърнаха Subaru Forester в специален ловен автомобил СНИМКИ

  • 28.12.2023 11:50 /
  • 7106 /
  • 0
Вижте как превърнаха Subaru Forester в специален ловен автомобил СНИМКИ

Subaru се смята за пионер в технологията за задвижване на четирите колела в леките автомобили. Frankonia превърна Subaru Forester в уникален специален модел с камуфлажен цвят и специални аксесоари за ловци. Уникатът беше продаден на търг и предаден на новия си собственик в края на ноември в автокъща Subaru Roth в Опенау, Баден-Вюртемберг.

С увеличен просвет, защита на каросерията и постоянно задвижване на четирите колела, Forester лесно овладява хълмове и долини. Пакетът аксесоари "Hunter", добавен от Frankonia, допълнително подобрява функционалността на здравия универсален автомобил, пише "Ауто прес".

В допълнение към маслинено зелено фолио, което хармонизира с естествената среда, напълно функционалният шоу автомобил се предлага с багажник на покрива Thule, LED работни светлини отпред и отзад, и гуми за всички терени на специални 18-инчови джанти от лека сплав.



Стандартният 509-литров багажник има удължение по поръчка. Въвеждат се табла за игра, транспортна кутия и спасителна лента, с която дори по-големи животни могат лесно да бъдат повдигнати и транспортирани в автомобила.

Вижте какъв особен Mercedes има в автоколекцията на Арнолд Шварценегер СНИМКИ

Доказани характеристики на оборудването като отопляеми кожени седалки, електрически панорамен стъклен люк и висококачествена аудио система от Harman/Kardon осигуряват повече комфорт.



Боксер двигател със 110 кВт/150 к.с. с мека хибридна система, която подобрява горивната ефективност, CO2 емисиите и реакцията, осигурява задвижването. „Subaru Forester е отличен спътник – на и извън асфалтирани пътища. С уникалния пакет аксесоари от Frankonia, SUV идеално отговаря на нуждите на лова.

Тази марка eлeĸтpoмoбили ще стане най-продаваната в света и ще измести Tesla

Радвам се, че получих договора за това уникално превозно средство“, каза Вилхелм Б. Кьонинг при предаването на автомобила в автокъщата Subaru в Рот. Страстният ловец купи возилото от специализираната аукционна платформа „Ауктрония” за над 47 000 евро.

 

КОМЕНТИРАЙ