Вижте как полицията унищожи две BMW-та, смазвайки ги с преса ВИДЕО

  • 02.07.2023 11:50 /
  • 9493 /
  • 1
Вижте как полицията унищожи две BMW-та, смазвайки ги с преса ВИДЕО

Френската полиция унищожи с помощта на преса две БМВ-та за дрифт по пътищата. Също така представители на ведомството публикуваха в социалните мрежи запис на процеса на унищожаване на автомобилите.

Подобен прецедент за Франция далеч не е първият - там, както и в много други страни, има доста строги закони по отношение на опасното управление на обществени пътища или всякакви други действия, които представляват заплаха.

Полицията е унищожила два автомобила БМВ 3 серия: Е34 седан и Е36 купе. Междувпрочем собственикът на последния твърди, че се е занимавал с дрифт в индустриална зона, а не по обществени пътища. Освен това той добавя, че колата е била поставена под пресат, преди адвокатът му да се включи в делото.

Франция отдавна има много строги закони за опасно шофиране. При наличие на утежняващи обстоятелства (например алкохолно опиянение) шофьорът може дори да бъде лишен от книжката си за три години или арестуван за същия период.

ВИДЕО запечата как "паяк" вдигна автомобил заедно с шофьора ВИДЕО

В средата на май градският съвет на Пико Ривери, Лос Анджелис, прие още по-драстични санкции срещу опасното шофиране. Там на полицията беше разрешено да изземва завинаги автомобили от участници в улично състезание, а всички зрители в радиус от 150 метра да бъдат глобени с 2000 долара. 

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Пурко
    02.07.2023 19:03
    Винаги съм казвал, че БМВ е диагноза ! Само дебили и комплексари са фенове на БМВ !