Вижте как пияни Дядо Коледа обикалят с БМП и възмутиха жителите ВИДЕО

  • 29.12.2022 9:50 /
  • 12020 /
  • 1
Вижте как пияни Дядо Коледа обикалят с БМП и възмутиха жителите ВИДЕО

На Коледа жителите на село Ангарак, графство Корнуол в Англия, стават свидетели на нещо доста необичайно. През тесните улички на селото им преминава БМП с пийнали Дядо Коледа.

Мъжете поздравили жителите на селото за празника и уверено се отправили към най-близката кръчма, за да продължат забавлението, информира Daily Star.

Въпреки нетрадиционния характер на събитието, то съвсем не се възприело като радостно, а напротив. Жителите на селото са били възмутени и шокирани от постъпката им и дори се обаждат в полицията.

Работата е там, че улиците на Ангарак са много тесни и БМП едва се вмества в тях. Всички се притеснявали за къщите и оградите си, които лесно можели да бъдат повредени от голямото превозно средство. Впрочем, това се случило. На един от завоите машината ударила паркиран автомобил.

Според информацията на Daily Star, мъжете, облечени като Дядо Коледа, са успели да успокоят конфликта. След кратък разговор с полицията те са освободени.

Volkswagen представи забавна реклама на своите електрически коли ВИДЕО

Както се оказва по-късно, мъжете са военни конструктори. Решили са да покарат старо БМП и така да развеселят местните жители. Уви, само децата се радвали на случващото.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Позеленел Евреин
    29.12.2022 13:11
    Надрусани и Пияни Усраински Престъпници Беснеят из Населено и Оживено място Жиди Нечестиви