Вижте как не трябва да се шофира на плажа ВИДЕО

  • 12.06.2022 12:50 /
  • 1163 /
  • 1
Вижте как не трябва да се шофира на плажа ВИДЕО

Събитията, заснети във видеото, се случват на пакистанския плаж Гадани. Белият Land Cruiser 200 се движи по ръба на прибоя.

Изведнъж шофьорът решава да впечатли зрителите и прави остър завой. На асфалт всъдеходът вероятно ще се движи в дрифт, но на пясък 2,5-тонният автомобил се държи по съвсем различен начин.

Автомобилът се обръща настрани на пясъка и се преобръща по покрив. Следващият черен пикап Toyota Hilux веднага спира и шофьорът се втурва да помогне.

Няма информация дали пътниците в Land Cruiser са били ранени, но ако са били с предпазни колани, всички трябва да са добре.

Инцидент: Mercedes-AMG G63 се преобърна няколко пъти във въздуха на плаж ВИДЕО

Преминаването с всъдеход на безлюден плаж може да е забавно, но този пример показва, че безразсъдното шофиране винаги има неприятни последици.

Шофьорът на Land Cruiser се движи в опасна близост до група хора, събрали се да наблюдават каскадата, и една малка грешка лесно може да се превърне в трагедия.

За щастие единствените жертви са изпочупеният автомобил и егото на пострадалия шофьор.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Их Камилар Ал Аладин
    13.06.2022 10:13
    Арабска цигания, по шалварите се разбра, оня от второто возило, къде слезе, и чак тогава, се прочита, пакистански плаж Гадани.