Вижте как изглежда очакваният нов Volkswagen Golf 8 без камуфлаж СНИМКИ

  • 04.06.2023 11:50 /
  • 44593 /
  • 1
Вижте как изглежда очакваният нов Volkswagen Golf 8 без камуфлаж СНИМКИ

В Германия заснеха новия Volkswagen Golf. Обновеният хечбек преминава изпитания и ще бъде представен до края на тази година, съобщава Motor1.

Тестовите прототипи на очаквания Volkswagen Golf практически не са покрити с камуфлаж, което позволява да се разгледа техният дизайн. Хечбекът е с по-тънки матрични фарове, увеличен преден въздухоуловител и променени фарове.

В салона на Volkswagen Golf 8 вниманието привлича огромен сензорен екран на мултимедийната система. Освен това сензорните бутони за климатика са заменени с конвенционални – те бяха критикувани преди това от клиентите на Volkswagen.

Люкът за зареждане на предния калник показва, че това е plug-in хибрид Volkswagen Golf 8. Очаква се той да запази системата за задвижване с 1,4-литрова "турбочетворка" и електрически мотор. Също така в гамата ще останат бензинови турбо двигатели от 1,5 и 2,0 литра и 2,0-литрови турбодизели.

Това е новият бюджетен южнокорейски компактен градски кросоувър СНИМКИ

Новият Volkswagen Golf  ще бъде последната версия на модела с двигатели с вътрешно горене. Деветото поколение на хечбека ще бъде електрическо.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бумеранг
    04.06.2023 21:43
    Ха-ха....Дачия Сандеро!!!