Вижте как изглежда изцяло новото Renault Twingo, цената му ще е... СНИМКИ

  • 18.11.2023 9:50 /
  • 7200 /
  • 1
Вижте как изглежда изцяло новото Renault Twingo, цената му ще е... СНИМКИ

Мини автомобилът Renault Twingo очаква рестартиране – той ще се завърне на пазара през 2026 г. във формата на електромобил.

Прототип на модела беше показан на представянето на новото електрическо подразделение на Renault Ampere, съобщава Autocar.

Концептуалният автомобил е направен в духа на първото Renault Twingo от 1992 г. Той има същия силует с голям ъгъл на предното стъкло и големи полукръгли фарове (но с модерна LED оптика). Въпреки това, електрическият автомобил Renault Twingo все пак е малко по-голям от предшественика си и е с пет врати.

Засега има малко подробности за модела. Новият Renault Twingo ще бъде един от най-достъпните електрически автомобили на пазара. Той ще струва от около 20 000 евро.

Пускат евтин електромобил с много добро оборудване в Европа СНИМКИ

Новата платформа AmpR Small от новото Renault 5 ще помогне за намаляване на цената на електрическия автомобил Renault Twingo.Тя включва ефективна система с много ниска (10 кВт∙ч на 100 км) консумация на енергия.

Това ще позволи инсталирането на по-компактна и евтина батерия. Хечбекът ще се произвежда в завод в Нове Место (Словения). /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • rexxx
    18.11.2023 12:00
    Вам обоим это понравится! Абсолютно новые возможности в сексе, независимо от возраста. Это очень крутая штука, попробовав один раз, вы никогда об этом не пожалеете-------- http://surl.li/nizs