Вижте как шофьор стреля в друга кола през предното стъкло на собствения си пикап ВИДЕО

  • 30.10.2020 9:50 /
  • 3024 /
  • 2
Вижте как шофьор стреля в друга кола през предното стъкло на собствения си пикап ВИДЕО

Стрелбата е станала по време на движение. Сега всички обстоятелства се разследват от полицията във Флорида, където е станало произшествието на пътя. Самият стрелец се предал на служителите на реда, но не е бил арестуван.

Зад кормилото на пикапа в това видео се намира Марко Мацета. Той нарича себе си добросъвестен собственик на оръжие и е обяснил на полицията, че действал за самозащита. Кадрите са публикувани в YouTube.

Видеото е записано от видеорегистратора в пикапа на Марко Мацета, като има стоп кадри и коментари, въпреки че поведението му като участник в движението също е ясно видимо. Конфликтът с шофьора на купето Nissan 370Z започва, когато спортният автомобил се прилепва в задната част на пикапа, приближавайки се до него с висока скорост.

Екшън със стрелба като от холивудски филм се разигра при тази полицейска гонитба (СНИМКИ/ВИДЕО)

След няколко агресивни маневри от страна на двамата водачи, Марко е решил да даде урок на своя противник и рязко спира, когато другият мъж отново се приближи до пикапа.

Когато водачът на Nissan 370Z все пак успя да изпревари автомобила, Марко го ругае и показва неприличен жест след него. В отговор шофьорът на купето сваля прозореца и насочва пистолет към Мацета. Той обаче веднага го маха и увеличава скоростта. По-късно обаче той намалява скоростта, за да се изравни с пикапа, и отново насочва пистолета си.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Бесен екшън с полицейска гонка със стрелба

Според думите на Мацета, той е решил, че водачът на спортния автомобил този път ще стреля, затова извадил своя пистолет и стрелял няколко пъти.

Мацета коментира: „Не съм фен на оръжията. Привърженик съм на това да не ме застрелят. Знам, че на тези кадри също не се проявявам в най-добрата светлина, но се надявам, че всички идиоти с пистолети ще видят, че не си струва да бъде насочван пистолет заради неразбирателство на пътя“./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Калоян
    31.10.2020 16:44
    Боже колко нехуманно ! Апел към всички водачи на МПС : Хора ,спазвайте правилата за безопасност на движение МОЛЯ ВИ !
  • Firebg
    02.11.2020 19:01
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/