Вижте как ще изглеждат новите Logan, Sandero и Sandero Stepway СНИМКИ

  • 13.09.2020 9:20 /
  • 18259 /
  • 2
Вижте как ще изглеждат новите Logan, Sandero и Sandero Stepway СНИМКИ

Румънската компания Dacia, влизаща в концерна Renault, публикува първите официални фотографии на седана Logan, както и на хечбеците Sandero и Sandero Stepway от трето поколение. Премиерата на автомобилите ще се състои на 29 септември.

Както се очакваше, и трите модела на румънската компания са изработени в модерен стил, включващ предна светодиодна оптика с Y-образни ходови светлини. Освен това автомобилите са оборудвани със заоблени брони със светлини за мъгла, нови решетки на радиатора с хромирани елементи и релефни капаци.

Новият Logan ще бъде по-дълъг от предшественика си, което ще има положителен ефект върху запаса от места в салона. Освен това силуетът на най-бюджетния модел на марката ще бъде по-плавен, подчертавайки съвременните дизайнерски тенденции.

И трите модела ще имат предни сензори за паркиране и повторители на мигачите на калниците.

Ето как изглежда най-евтината версия на новата Skoda Octavia СНИМКИ

Румънският производител разкри само екстериора на моделите, интериорът явно ще се пази в тайна до дебюта. Според предварителната информация, оборудването в салона ще включва ново табло и мултимедийна система с голям сензорен екран, както и преработен многофункционален волан.

Ето как ще изглежда бюджетният електрически кросоувър Dacia СНИМКИ

Моделите от трето поколение ще бъдат изградени върху новата архитектурна платформа CMF-B, която е в основата на Renault Clio. Очаква се седанът и хечбеците да получат бензинови двигатели от 65 до 100 конски сили, както и дизелов двигател с мощност до 115 конски сили.

В допълнение, версията Sandero Stepway може да получи хибридна силова установка с мощност до 140 конски сили. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • !?!?!?
    13.09.2020 20:32
    Ами те изглеждат почти като коли.
  • Мънгоджери
    13.09.2020 23:02
    Абе какво ми хвалите тез румънски каруци. Друго си е 10г. премиум марка на 380...опс...117000км, за 15000лева. Пуши отзад, еми то от горивото в БГ. DPF филтъра запушен, ще го отрежем, то само глупости измислят еколозите. p.s. Аз си джиткам на дъстъра вече месец. Наистина, почти кола... :-)