Висша мода: Представиха най-луксозния и скъп Mercedes S-Class СНИМКИ

  • 16.12.2022 9:50 /
  • 39909 /
  • 0
Висша мода: Представиха най-луксозния и скъп Mercedes S-Class СНИМКИ

Новият Mercedes-Maybach S680 Haute Voiture беше представен в Германия. Луксозният седан ще бъде произведен в ограничена серия от 150 автомобила, а цената му ще надхвърли 230 000 долара, съобщава се на официалният уебсайт на немската марка.

Името на автомобила произлиза от сливането на френските термини Haute Couture (висша мода) и Voiture (автомобил). Това подчертава ексклузивността на най-скъпия Mercedes S-класа W223.

Mercedes-Maybach S680 Haute Voiture се разпознава по характерната двуцветна боя и нестандартните черни 20-инчови джанти. В изработването на салона са използвани не само с кожа и дърво, но и скъпия плат букле. Подложките са изработени от изкуствена кожа.

Освен това графиките на мултимедийната система са променени. Както във всички Mercedes-Maybach S-Class, в задната част са монтирани отделни електрически седалки с вентилация и масажиране.

Honda показа луксозен миниван с разход от 6,2 литра на 100 км СНИМКИ

Автомобилът се предлага с комплект чаши за шампанско и скъп ключодържател. Автомобилът получава и фирмено покривало.

Нов стандарт: Показаха най-луксозния Cadillac в историята ВИДЕО

От техническа гледна точка новият Mercedes-Maybach S680 Haute Voiture е непроменен. Седанът е оборудван с 6,0-литров V12 туинтурбодвигател с мощност от 612 к.с. и задвижване на всички колела. Оборудването включва въздушно окачване и управляеми задни колела. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ