Вин Дизел доказа, че семейството е най-важното и в истинския живот ВИДЕО

  • 26.10.2021 9:49 /
  • 10339 /
  • 0
Вин Дизел доказа, че семейството е най-важното и в истинския живот ВИДЕО

В редица страни дъщерята е водена към сватбения олтар от своя баща, като се спазва традицията за предаване на булката на новия ѝ съпруг. На сватбата на 22-годишната дъщеря на покойния Пол Уокър Медоу Уокър тази роля бе изпълнена от нейния кръстник. 

Вин Дизел трогателно я съпроводи в един от най-важните дни от живота ѝ. Снимки и видео от тържеството са публикувани в Инстаграм от самата невеста. 

Дизел не бе единствената звезда от "Бързи и яростни", която присъства на сватбата. Джордана Брустър, "съпругата" на Брайън О'Конър (изигран от Уокър), също беше там. И двамата актьори могат да бъдат видени в клипа, които Медоу сподели в Инстаграм

 

Вин Дизель доказал, что семья в «Форсаже» — не пустые слова

Самият Дизел в този ден си спомни за напусналия ни Пол Уокър с чернобяла картинка в Инстаграм, на която те са заедно. Дизел по този начин напомни и колко много е значел Уокър за него. Изглежда, че Дизел спазва и в реалния живот принципа на своя киногерой Доминик Торето, че "Семейството е най-важното нещо".  

Вин Дизель доказал, что семья в «Форсаже» — не пустые слова

Вин Дизел изигра ролята на Доминик Торето - главния персонаж във франчайза "Бързи и яростни", разказващ за улични състезатели с автомобили. В няколко филма негов съратник бе Пол Уокър, който загина трагично само на 40 години в автомобилна катастрофа. 

По време на снимките на филмите двамата актьори станаха много добри приятели, ходиха си на гости и поддържаха много топли връзки. Известно е, че Дизел е преживял много тежко смъртта на Уокър. 

КОМЕНТИРАЙ