Виетнамският VinFast предизвика фурор на автоизложението в Лос Анджелис ВИДЕО

  • 19.12.2021 10:50 /
  • 3403 /
  • 0
Виетнамският VinFast предизвика фурор на автоизложението в Лос Анджелис ВИДЕО

Виетнамската компания VinFast предизвика сензация на автомобилното изложение в Лос Анджелис, където представи кросоувърите VF e35 и VF e36, които ще се предлагат в САЩ през 2022 г.

Това са луксозни и технологично усъвършенствани автомобили, които се появиха буквално от нищото. Но виетнамският автомобилен производител има още три нови продукта, които ще представи на автомобилното изложение CES в Лас Вегас.

За автомобилите засега няма много информация, освен че ще се предлагат в сегменти A, B и C и че са проектирани от Pininfarina и Torino Design.

От VinFast съобщават също, че новите модели ще бъдат оборудвани с най-съвременни системи за подпомагане на водача, ще могат да паркират самостоятелно и да излизат от паркинга, отивайки към собственика.

Автомобилите ще получат и система за предупреждение за напускане на лентата и избягване на сблъсък, гласов и виртуален асистент и много други.

Освен това се появиха и намеци за наличието на технологии за изкуствен интелект.

Японците обявиха 10-те най-добри автомобила на годината СНИМКИ

Все още не е ясно кога ще се появят на пазара новите модели. От VinFast по-рано бяха заявили, че доставките на моделите e35 и e36 ще започнат през четвъртото тримесечие на 2022 г.

Изложението CES, на което VinFast ще представи новите модели, ще се проведе от 3 до 7 януари 2022 г. в Лас Вегас, Невада, САЩ.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ