ВИДЕО запечата как водач разби колата си шест пъти за една минута

  • 15.11.2020 9:20 /
  • 11080 /
  • 1
ВИДЕО запечата как водач разби колата си шест пъти за една минута

В мрежата са публикувани кадри от камера за видеонаблюдение, показващи как британски пенсионер, управлявайки колата си, е успял да се сблъска няколко пъти за една минута на едно и също кръстовище.

Пътният инцидент е станал в английския град Хендсуърт, близо до Бирмингам, съобщават британските издания. Възрастният шофьор на автомобил Toyota Aygo, излизайки на кръстовище, последователно се удря в кофа за боклук, стена, три други коли и отново в стената.

Посетителите от съседните магазини излезли, предполагайки, че пострадалите ще се нуждаят от помощта им. Според информацията, на шофьора на Toyota Aygo, който е преминал 70-годишната възраст, наистина му е станало лошо зад волана и не могъл да свали крака си от газта. Естеството на дискомфорта му не е уточнено.

Вижте как шофьор на камион майсторски премина през страховита катастрофа (ВИДЕО)

"Един мой приятел, който е бил очевидец, ми каза, че когато мъжът се опитвал да спре, кракът му все още е бил на газта. Моят приятел му е помогнал да си махне крака. На водача не му е било добре. Той е имал късмет, коментирал е ситуацията местен жител пред "Дейли Мейл".

Екипът на линейката, пристигнал на мястото, е оказал първа помощ на възрастния шофьор, след което го транспортирал в градската болница. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Мислещ
    16.11.2020 17:31
    Още докато четях статията ми бе ясно как на шофьорът най-вероятно му е станало лошо.