ВИДЕО запечата шокиращ инцидент на пътя като от филм на ужасите

  • 24.03.2024 10:50 /
  • 9561 /
  • 0
ВИДЕО запечата шокиращ инцидент на пътя като от филм на ужасите

Този инцидент се е случил близо до Белфаст, столицата на Северна Ирландия. Видеото показва семейна двойка, която кара внимателно през строителна площадка. Изведнъж голяма черна топка излетява отстрани на пътя и се удря в предното стъкло.

Разбира се, мнозина в мрежата, гледайки кадрите от инцидента, си спомниха филмите на ужасите, където сюжетите са подчинени на идеята за неизбежността на смъртта, невъзможността да се контролира и предскаже.

Но тук, най-вероятно, говорим за елементарно невнимание на строителите, които са забравили да закрепят навреме оборудването.

Компанията Phoenix Energy, отговорна за строителството, описва съоръжението като "част от тестово оборудване". Няма видеозапис на последствията от инцидента, тъй като ударът на топката върху колата е бил достатъчно силен и видеорегистраторът е излетял от стойките си.

Инцидентът изплаши много хората в колата, но за щастие няма пострадали.

Компанията възложител казва, че сега провежда "спешно разследване", за да разбере какво се е объркало.

Кола разби жилищна сграда при брутална катастрофа ВИДЕО

Този случай ни напомня, че късметът понякога може да бъде много двусмислен. От една страна, пътниците в колата са имали лош късмет, когато са били ударени от тежка строителна техника, но от друга страна са имали голям късмет, че всъщност са се отървали с лека уплаха. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ