ВИДЕО запечата най-нелепата катастрофа на годината

 • 14.07.2022 12:50 /
 • 9895 /
 • 3
ВИДЕО запечата най-нелепата катастрофа на годината

На всички шофьори е добре известно, че когато управляват автомобил, трябва да бъдат максимално внимателни и да не отвличат вниманието си от пътя. Но някои шофьори забравят това правило и после съжаляват за това.

Ярък пример за това е този шофьор на Ford Explorer, като камера за видеонаблюдение е успяла да запечата целия необичаен инцидент. Кадрите с произшествието са публикувани в Reddit.

Водачът е направил завой, но е продължил да пише съобщение на телефона си и не забелязва приближаващия Chevrolet C4 Corvette.

Всъдеходът буквално преминава върху спортния автомобил и след това отново се връща на земята с всичките си колела.

СНИМКА на катастрофа озадачи мрежата, никой не успя да познае какво се е случило

За щастие шофьорът на Corvette C4 не е пострадал и се е разминал само с лека уплаха. От друга страна, спортният автомобил ще трябва да се ремонтира. Той е с огънат капак, счупени странично стъкло и огледало. Ето как едно текстово съобщение предизвиква произшествие. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • бай Гъдю
  14.07.2022 14:19
  Никаква навременна реакция и от двамата, особено от Шевролета
 • 100&ко
  16.07.2022 13:25
  Виновен е този който еспрял на 2 м от кръстовището.Нито единият нито другият имат видимост.Нали трябва да не се паркира на по-малко от 15 м от кръстовище?
 • Их Камилар Ал Аладин
  16.07.2022 15:30
  И видимост, и от спрелите коли на, кръстосището, и у нас така, спират, и мигач тоя с танка не дава, и у нас така, и се разсейват със смартфоните, и у нас така, и 80% колите са джип, сув, и у нас така, а шевролета, като спортен автомобил вид, джапанка.