ВИДЕО запечата най-бавното полицейско преследване

  • 26.01.2023 11:50 /
  • 22240 /
  • 3
ВИДЕО запечата най-бавното полицейско преследване

В интернет се появи куриозно видео, на което се вижда как поне четири полицейски коли преследват един трактор. Преследването се провежда със скорост не повече от 30 км/ч и може да претендира за най-бавното в света.

Инцидентът е станал в град Бун, Северна Каролина, САЩ. Минувачи се обаждат на 911, за да съобщят за неадекватния водач на трактор John Deere. Той шофирал по шосето и няколко пъти блъснал автомобили и едва не ударил пешеходци.

Служителите на реда, отзовали се на сигнала, откриват зад волана на трактора 43-годишния местен жител Рони К. Хикс. Той току-що бил ударил вече и един контейнер за смет, паркиран до църквата, като продължил по пътя си. Полицаите го последвали.

Хикс продължил да се движи хаотично по пътя, опитвайки се да осуети преследването. Тракторът се движел от една страна на друга. Пострадали са четири автомобила, включително патрулен автомобил Ford Explorer, който пияният тракторист е блъснал умишлено.

Побеснял мъж разгроми с камион къщата и колата на бившата си съпруга ВИДЕО

Щетите се оценяват на хиляди долари. В крайна сметка полицаите решили да сложат край на бавното и безсмислено преследване. Те разпръснали лента с шипове по пътя, но шиповете почти не повредили здравата гума на трактора. Наложило се да стрелят по колелата.

Трактор със спукани гуми се отклонява към частен път, Хикс изскача от него и се опитва да избяга. Когато полицаите го настигнали, мъжът извадил нож, но бил обезоръжен с електрошоков пистолет.

Зрелищно ВИДЕО запечата как влак помете камион на прелез

Пияният мъж е арестуван, но по-късно е освободен под гаранция от 50 000 долара. Съдебното дело ще се проведе на 10 март. Хикс е обвинен в множество престъпления, включително кражба на трактор, неподчинение на полицията, шофиране в нетрезво състояние и безразсъдно шофиране.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • kriskayl357
    26.01.2023 12:37
    Това е човешко прасе ..
  • И защо
    26.01.2023 12:58
    не са го застреляли? Или чакаха да убие някой!
  • нашенец
    28.01.2023 8:12
    Да не са луди ,като нашите, да му сечат пътя за да го спират....