ВИДЕО запечата как "паяк" вдигна автомобил заедно с шофьора ВИДЕО

  • 25.06.2023 12:50 /
  • 27000 /
  • 1
ВИДЕО запечата как "паяк" вдигна автомобил заедно с шофьора ВИДЕО

В руския град Новосибирск "паяк" е натоварил сив Lexus LX 470. Служител на пътната полиция твърди във видеото, че колата е била паркирана неправилно.

Но в момента на товарене собственикът на колата дошъл и се качил вътре, съобщават световните издания. Без да отрича самия факт на неправилно паркиране, той поискал да се свали колата, изразил готовност да плати глобата и да си тръгне.

Служителят на реда обаче му отказал това и наредил на шофьора на репатрака да продължи транспортирането. Собственикът на джипа се намирал в салона на вдигнатия автомобил с отворени врати.

Тайна функция Elon Mode е открита в електрическа кола Tesla ВИДЕО

Паякът потеглил и преминал ... по пешеходната пътека, което допринесло за тежестта на ситуацията. Очевидци започнали да спорят с инспектора, но той настоявал, че шофьорът на всъдехода ще бъде глобен за неправилно паркиране, а водачът на репатрака ... глоба за нарушаване на правилата за превоз на пътник!

Очевидно в края на историята собственикът на джипа се е опитал да задвижи колата, която все още е била на платформата на движещия се репатрак. Както е казал шофьорът на репатрака, мъжът е „счупил теглича“, затова на мястото на инцидента е извикана полиция.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • 4АЛГАРА
    26.06.2023 8:39
    В САЩ ЩТОМ ШОФИОРА Е В КОЛАТА МЯМАТ ПРАВО ДА Я ВДИГАТ