ВИДЕО запечата как безумец шпори в насрещното и последва брутална катастрофа

  • 26.09.2021 9:50 /
  • 18518 /
  • 2
ВИДЕО запечата как безумец шпори в насрещното и последва брутална катастрофа

Инцидент с проява на изключителна безотговорност се е случил на шосе в руския град Пушкино, разположен близо до столицата Москва, съобщават световните издания.

При произшествието шофьорът на ВАЗ-21099 е влязъл с висока скорост в насрещното, за да избегне задръстване. Резултатът е логичен.

Тримата младежи в автомобил, произведен от местната автомобилна индустрия, решават да рискуват безразсъдно и навлизат от грешната страна на пътя.

Резултатът е предвидим. Най-вероятно челният сблъсък с микробус за известно време ще лиши водача на ВАЗ от илюзиите за собственото му превъзходство, но и шофьорската му книжка ще бъде иззета за известно време.

Шокиращ инцидент с претоварен камион бе запечатан на ВИДЕО

Според очевидци на произшествието шофьорът и пътниците във влезлия в насрещното автомобил са били в явно неадекватно състояние. Колкото и да е странно, всички оцеляват след сблъсъка. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • мда
    27.09.2021 7:21
    Града е Пушкин. Пушкино (може би с подмяна на буквата Ш) е селото на автора на статията.
  • Wise guy
    27.09.2021 15:29
    Ами явно се изказваш неподготвен. Град Пушкин, за който споменаваш е до Санкт Петербург, а Пушкино, за който става въпрос, е до Москва. Така че поне в конкретния случай тези от блиц не са сгрешили