ВИДЕО запечата един от най-странните обири с мотоциклет

  • 08.06.2022 8:43 /
  • 1414 /
  • 0
ВИДЕО запечата един от най-странните обири с мотоциклет

Видео е запечатало момента, в който младеж моментално хвърля своето момиче, с което секунди по-рано се е разхождал, държейки я за ръка. Инцидентът е станал, когато двойката се е разхождала по тротоара в Екатепеке в Мексико и е била внезапно атакувана от крадци с мотор. 

Ухажорът веднага хукнал да бяха, след като видял как един от крадците скочил от мотора, а момичето, без да се съпротивлява, дало на злосторника своя мобилен телефон и продължило спокойно по пътя си. Въпросът, дали спътникът ѝ впоследствие се е присъединил отново към нея, остава отворен. 

Потребителите в социалните мрежи останаха шашардисани от страхливостта на младежа, който изостави своята приятелка, вместо да я защити от крадците. 

"С такъв приятел и врагове не ти трябват", пише потребителят с ника @MrElDiable8.

При това са се намерили и защитници на момчето, които пишат, че грабежът е можело да бъде по-жесток, ако избягалият се сблъска с грабителите.  

"Мисля, че когато той побягна, то е направил това инстинктивно, жалко, че момичето не е реагирало по същия начин. Но мисля, че би станало по-лошо, ако той се бе върнал и защитил приятелката си, или се не опитал да направи това", пише @AnallyPaduano.

КОМЕНТИРАЙ