ВИДЕО показа справя ли се Tesla Cybertruck с офроуда

  • 01.11.2023 9:28 /
  • 3348 /
  • 1
ВИДЕО показа справя ли се Tesla Cybertruck с офроуда

Остава малко повече от месец до първите доставки на Cybertruck и нов видеоклип демонстрира какво могат да правят собствениците на тези автомобили с новата си лъскава и ръбата играчка, пише Факти бг.

Кадрите са заснети в Hollister Hills SVRA, показват как прототипи Cybertruck биват подлагани на различни изпитания в пресечения терен.

Всъщност на кадрите можем да забележим три различни Cybertruck-а и всички те работят, за да се справят с нещо, наречено "стълбите" в Hollister Hills SVRA близо до Монтерей, Калифорния. Това е на около час път от дизайнерската централа на Tesla в Пало Алто.

Във видеото виждаме как единият завършва препятствието и след това бавно прави завой, за да се върне обратно надолу по хълма. Малко след това друг пикап започва изкачването си. Изглежда, че и двата камиона са с най-високата настройка на окачването и вероятно са в режим "Off-Road Mode".

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • wkjpznqfmuylbn
    01.11.2023 11:15
    Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> https://s4.lv/xbio