ВИДЕО: Брутален скок от 33 метра на модифициран Ford Bronco в пустинята

  • 06.04.2022 8:24 /
  • 410 /
  • 0
ВИДЕО: Брутален скок от 33 метра на модифициран  Ford Bronco в пустинята

В мрежата е публикуван кратък клип, в който собственик на модифициран Ford Bronco демонстрира екстремна каскада. Жителят на Лос Анджелис се отишъл в местната пустиня, за да направи доста опасен скок зад волана на своя всъдеход. 

С помощта на трамплин от пясък автомобилът прелита над 30 метра във въздуха, след което се приземява доста твърдо. Въпреки повредите, получени от удара в пясъка, транспортното средство благополучно се прибира у дома, който се намира на около 200 километра от мястотона каскадата. 

За екстремния скок на тунингования Ford Bronco собственик е монтирал метална клетка за сигурност, състезателни петточкови колани, модернизирано окачване и спортни амортисьори. 

Освен това, автомобилът е получил и джанти по поръчка със специални гуми за офроуф. След малко ускорение модифицираният Bronco излита във въздуха, прелита 33 метра и се приземява на пясъка. По времена полета всъдеходът се намира максимално на 5 метра височина от земята. 

От твърдото приземяване автомобилът си поврежда двете предни колела, блока на вентилатора на парното и климатика, както и бордовия компютър. Освен това всъдеходът е огънал и носачи на окачването и болтовете за закрепване на предните амортисьори. 

Motor1 пише, че шофьорът също е получил незначителни травми. Въпреки суровите последствия, собственикът на автомобила е успял да смени повредените гуми включил е нов блок за елуправление, след което без проблеми се е прибрал у дома. 

 

КОМЕНТИРАЙ