Вежлив шофьор беше брутално наказан от съдбата след като пропусна пешеходка ВИДЕО

  • 16.05.2020 9:50 /
  • 10359 /
  • 0
Вежлив шофьор беше брутално наказан от съдбата след като пропусна пешеходка  ВИДЕО

Кола е паднала при пътен инцидент в реката в Санкт Петербург, Русия, съобщават световните издания. На публикуваното в мрежата видео се вижда как жена се кани да пресече пътя на пешеходна пътека.

Водач на син Hyundai Solaris спира, давайки възможност на пешеходката да премине, но след няколко секунди получава силен удар в задната броня.

Шофьорът на Renault Logan, който се движи зад Solaris, явно не е разбрал защо другият водач спира, като е поискал или да го заобиколи,  или се е опитал да избегне сблъсъка, като завъртял волана вляво, но забелязал бягащата по пешеходната пътека жена и се врязал в Hyundai.

Tesla Model 3 феноменално избегна инцидент на пътя (ВИДЕО)

Ударът в задния ляв ъгъл се случил в момента, в който шофьорът на Solaris свали крак от педала на спирачката и продължил движението - нищо не задържало колата. В резултат Логанът леко блъснал колата на учтивия шофьор и му придал ускорение - седанът изненадващо лесно разрушил оградата и рухнал в реката.

Страховит инцидент: Тир се стовари в насрещното платно, всеки се спасява, както може (ВИДЕО)

Впоследствие, според очевидци, шофьорът на Solaris се е измъкнал от колата и е застанал на капака, след което хора от спрените коли му помогнали да слезе от „кораба“ си и да достигне до брега.

По-късно автомобилът потънал на няколкостотин метра от мястото, където паднал в реката. Никой не е пострадал при произшествието. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ