В Русия масово се освобождават от премиум колите и то за жълти стотинки

  • 20.02.2023 8:37 /
  • 6764 /
  • 2
В Русия масово се освобождават от премиум колите и то за жълти стотинки

В Русия масово се отърват от премиум колите, като това става ясно от рязкото увеличение на броя на обявите за продажба на скъпи коли в страната. Цените им са доста по-ниски от реалните, пише Факти бг.

Според информацията, броят на обявите за продажба на автомобили от премиум клас с пробег през януари 2023 година се е увеличил с 63% в сравнение със същия месец на миналата година.

Най-често за продажба се предлагат автомобили с марките BMW, Mercedes-Benz, Audi, Land Rover, Lexus, Porsche, Bentley и Maserati. Също така най-продаваните премиум автомобили са на възраст до три години.

През годината броят на обявите за продажба на почти нови премиум автомобили се е увеличил почти двойно.

Ръстът в търсенето на непремиум (масови) автомобили също се е увеличил, но незначително. Интересът на купувачите към по-стари и по-масови коли се е увеличил със 17%.

Експертите смятат, че тази тенденция е свързана с проблеми в обслужването на премиум автомобилите, причинени от санкциите и изтеглянето на много марки от руския пазар и блокирането на патентован софтуер.

Вече е практика богатите жители на Русия да купуват две еднакви коли наведнъж, така че единият от тях да служи като "донор".

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • petajeales
    15.02.2023 9:35
    Обикновените момичета искат секс точно сега, обичат да сучат и да дават в задника. По-готино е от тиндер, проверете го сами: http://redirect.sk/kiska
  • карт
    20.02.2023 21:07
    ДА си карат китайските боклуци и да се радват че имат поне нещо за каране все още