В полето откриха около хиляда изоставени автомобила СНИМКИ

  • 03.09.2021 11:50 /
  • 17902 /
  • 1
В полето откриха около хиляда изоставени автомобила СНИМКИ

Гробищата за автомобили са сравнително често срещани и могат да бъдат открити във всяка страна по света. Често те са пълни със стари автомобили, които са излезли от употреба, но понякога можете да намерите и интересни екземпляри с необичайна история.

Има и ситуации, когато цели колекции от автомобили се захвърлят на някое място. Едно от тях е открито в предградие на Лонг Айлънд, Ню Йорк, САЩ.

Колекцията принадлежи на Дейв Реп и наброява около 800 автомобила, повечето от които са произведени между 20-те и 60-те години на миналия век. Преди това мъжът е имал бизнес с автомобили и е изкупувал коли с цел препродажба. След известно време обаче той преустановил тази своя дейност. 

Култови японски коли са захвърлени под открито небе СНИМКИ

Стотици автомобили са оставени да стоят на открито в полето. В резултат на това автомобилите са ръждясали и са станали буквално за скрап. Някои от тях са обрасли с трева и мъх. Затова е малко вероятно те да бъдат възстановени.

Откриха цяло поле със захвърлени съветски коли ВАЗ СНИМКИ

Добре, че Дейв Реп е скрил най-ценните екземпляри в затворено помещение в близката ферма. Възможно е те да бъдат продадени на търг срещу добра сума. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Николай Колев
    03.09.2021 21:05
    И ебати простак!