В полето откриха няколко десетки изоставени суперавтомобила ВИДЕО

  • 24.10.2021 11:50 /
  • 36116 /
  • 1
В полето откриха няколко десетки изоставени суперавтомобила ВИДЕО

В много страни има мащабни гробища за автомобили. Често там се изхвърлят стари, ненужни автомобили. Понякога обаче тези места са пълни с по-ценни машини на стойност шест или дори седем цифри. Такова гробище е открито в покрайнините на един от китайските мегаполиси.

Няколко десетки суперавтомобила и премиум автомобили от различни марки са разположени хаотично на малка територия. Сред тях са Chevrolet Corvette, Audi R8, Porsche Panamera, Aston Martin Vantage, Bentley Continental и други.

Списъкът с изоставени автомобили е доста широк. Освен това той е разреден от по-бюджетните модели, които също са оставени да загинат на това място.

От предишния блясък на повечето изоставени автомобили не е останала и следа. Колите са били паркирани на открито дълго време без подходяща поддръжка и са се покрили с дебел слой прах и мръсотия, както и с плевели.

В полето откриха около хиляда изоставени автомобила СНИМКИ

Изсъхнали листа от околните дървета са попаднали в двигателните отсеци и салоните на някои от автомобилите. При някои коли има и следи от корозия.

Според вътрешни източници автомобилите са били конфискувани от местните власти от техните собственици. Уви, служителите не са решили какво да правят с тях, така че колите са оставени да стоят в средата на полето в гъстите храсти.

Като се знае категоричният подход на страната към конфискацията, не е ясно дали автомобилите някога ще бъдат пуснати на търг. Все пак е възможно те да бъдат възстановени и използвани по предназначение. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Typo
    24.10.2021 14:05
    Мапишете в заглавито КЪДЕ е това за да не си губим времето в четене на поредната ви простовата статийка. Кво ми дреме че са в Китай - страна на ментаци и вируси???