В мрежата се ужасиха от нелепия тунинг на автомобил ВИДЕО

  • 13.08.2021 11:50 /
  • 3718 /
  • 0
В мрежата се ужасиха от нелепия тунинг на автомобил ВИДЕО

Външната естетика не е най-последният фактор, заради който шофьорите ценят своите коли. Формата и цветът на каросерията, дизайнът на джантите и другите елементи могат да създадат чудесно цялостно великолепно общо възприятие за автомобила или, обратно, да направят собственика му да изглежда смешен.

Героят на този видеоклип изглежда е прекалил с тунинга на колата си, но е получил своята слава - говорят за него в мрежата, подиграват му се, но усилията му са забелязани, а това явно за него е най-важното.

Тази чудодейна машина е забелязана в Котънууд, щата Аризона, САЩ. Стотици, а може би дори хиляди малки играчки - пластмасови, гумени, порцеланови, дървени и дори плюшени, са монтирани със суперлепило или самонарезни винтове върху колата.

Те украсяват цялата повърхност на каросерията, дори джантите. Разпознаването на цвета и модела на автомобила е трудно.

Британци изумиха с тунинга на купен в България ЗАЗ 965А ВИДЕО

"Грозен е, пишат критиците на безвкусния тунинг в мрежата. - Когато шофирате в провинцията, предните части постепенно ще се превърнат в гробище на насекоми."

"Това законно ли е изобщо?" - съмняват се практичните шофьори. Специалистите обаче отговорят, че в повечето щати на САЩ, ако нищо не пада от автомобила, докато той е в движение, и не представлява опасност за водача или другите участници в движението, то няма нищо противозаконно.

Българи впечатлиха с яркия тунинг на Porsche 911 Cabriolet СНИМКИ

"Възможно е да отива в Хюстън за Art Cars (фестивал на тунинговани автомобили)", пише един от коментиращите.

"Какъв е разходът на бензина на това чудо на автодизайна?" - чудят се шокираните потребители в интернет. Едва ли ще развие повече от 70-90 км/ч. "Няма страшно, отвръщат пък феновете на подобен тунинг, - в крайна сметка вече не е автомобил, а истинска пътуваща арт изложба". /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ