Ужасяващо ВИДЕО: Джип излетя от пътя на висока скорост и падна в морето

  • 06.01.2020 10:20 /
  • 14191 /
  • 0
Ужасяващо ВИДЕО: Джип излетя от пътя на висока скорост и падна в морето

На страховити кадри от видеорегистратор, публикувани от полицията в Сан Матео, щата Калифорния, тъмен всъдеход се движи по шосето, а след това излита от скалите с много голяма скорост. Автомобилът моментално изчезва от кадъра.

Трагедията, заснета на видео, е станала около 11:00 часа сутринта в миналия понеделник, 30 декември, съобщават американските издания. Свидетел, пътуващ на юг по Highway 1, е съобщил, че е видял всъдеход, движещ се на север, който паднал от скалите.

CalFire (Противопожарната служба в щата), Калифорнийския магистрален патрул (California Highway Patrol), пожарната служба на окръг Сан Матео, както и местната полиция на окръг Сан Матео са обединили усилия, за да намерят автомобиал и водача.

Уникален инцидент: Lada Priora без водач започна сама да се движи по улицата ВИДЕО

Дълбочината на водата в основата на скалата е около 40 фута. Спасителите са открили следи от гуми на скала и части от автомобил във водата, но все още не е ясно дали това е същият автомобил, който е изчезнал във водите. По-късно спасителите не са успели да намерят нищо повече.

"За съжаление, ние бяхме принудени временно да спрем операцията по издирването поради силни вълни и не успяхме да възобновим дейността ", заявил е Берт Диас, говорител на отдела за обществена информация на Калифорнийския патрул. - Условията са твърде опасни, за да продължи търсенето. Подобно време се очаква и през следващите няколко дни ". 

Инцидент: Шофьор на огромен самосвал смаза собствената си кола СНИМКИ

Властите все още разследват причините за инцидента.

„Изглежда има само един свидетел - човекът, който е заснел на видеорегистратор“, добавя Диас. - Но на видеото не се забелязва и не е ясно защо колата излетява от скалите. В миналото по тези места никога не е имало нещо подобно, така че засега нямаме точна информация." /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ